Månadsskissen Maj

"Sköna maj välkommen" sjöngs för några dagar sedan och jag kan bara hålla med. Maj är verkligen en skön månad. Men även om det spenderas mycket tid utomhus dessa dagar så kanske det inte är fel med en ny skiss att inspireras av när scraplusten kryper på? Här kommer Maj månads skiss.


Det är fritt att tolka skissen som man vill. Det går bra att vända och vrida på den och också flytta elementen i förhållande till varanda. Det viktigaste är att man ska känna inspiration och att det ska vara roligt att skapa!! Det är fritt fram att skapa layouter, kort eller något annat utifrån skissen. Så låt nu idéerna spruta och visa oss ditt alster.

Skicka in en bild på ditt alster till info@arkivetdesign.se Glöm inte att förminska den! Bilden ska vara max 500 pixlar på bredden och vi vill ha den senast den 31/5. Vi kommer sedan att visa upp alla alster här i bloggen samt dra en vinnare som får ett paket med scrapprylar till ett värde av 200kr. Det är ok att visa upp sin tolkning i sin blogg efter att man skickat in den till oss.

Här är några tolkningar att ytterligare inspireras av:

Susanne


LottaTherese


TinaLycka till!

//Susanne

Kommentera inlägget här :