Mässa i Göteborg


Göteborgs Stämpel och Scrapmässa den 27-28 oktober 2012!
äntligen är det dags igen!

För fjärde gången slår Göteborgs Stämpel och Scrapmässa upp sina portar! Vi håller som vanligt till i de fantastiska lokalerna i Exercishuset som ligger mitt i centrala Göteborg!!!!

Detta är en mässa för dig som har Scrapbooking och kortmakeri som hobby!
Under dessa två dagar har du möjlighet att besöka utställare från hela landet som kommer att göra allt för att ge dig inspiration och göra allt för för att du ska få ett härligt mässbesök.

Du får under dessa dagar möjlighet att se vad för trender som är på gång, du får demo från de olika utställarna och säkerligen ett och annat erbjudande från de olika utställarna. Några av utställarna har varit på mässan i USA och har med sig det senaste bara för dig!
Denna mässa vänder sig till dig som är nyfiken på vad detta är för hobby, till  dig som är nybörjare och  till dig som har haft denna hobby länge. 

I samband med mässan kommer utställarna att hålla demo, både i sina butiker men även runt om de tre olika demostationerna som finns i lokalen.

Plats: Exercishuset ligger mitt i centrala Göteborg, ett stenkast från Avenyn och med Hedens fotbollsplan, parkering (ca 1000 platser), bussterminal som närmsta granne

Öppettider: lördag 27 oktober kl. 10 -17 söndag 28 oktober kl. 10 -15
Obs! Tar endast kontanter i entrén.

Entré: lördag 50:- söndag 30:-
Barn upp till 14 år går in gratis


Hoppas vi syns på  Exercishuset den 27-28 oktober 2012 då mässan hålls!

Info om mässan hittar du på www.göteborgsmässan.se


Arrangörer:

Skapa Event
(fd Arkivet papper & design samt Scraplyckan)

Kommentera inlägget här :