Maya Road produkter

Maya Road produkter är en stor favorit hos många. På CHA-mässan i somras så blev jag som vanligt köptokig i deras monter. Jag tror aldrig jag har sett något som jag absolut inte vill ha. Allt kan man ju inte köpa så det gäller att välja rätt.

Vi kommer under denna vecka att visa ett urval av de produkter som vi har fått hem i butiken och som våra duktiga DT-tjejer har gjort något fint med.

Först ut är Therese som har dekorerat brevlådan. Den är ju bara så ljuvlig!

Post fick vi också:)
Sedan har Therese varit så finurlig så alla blommor kan man ta loss för att sedan fästa med olika årstiders dekorationer = en brevlåda att ha året runt!

Du hittar den odekorerade brevlådan på www.arkivetdesign.se under Nyheter / Maya Road / Air Mail

Tack för denna kanonfrina brevlåda!

Nyhetsbrev 27 augusti             Skapardag på Arkivet nu på lördag!

Använd dina dies till något helt annat än de var tänkta till!!!


Ja, det är precis det vi kommer att göra här i butiken nu på lördag den 30 augusti mellan kl 10-15.
Allt du gör får du ta med dig hem - kostnadsfritt. Självklart bjuder vi på fika under dagen.


Denna dag riktar vi oss helt och hållet åt QuicKutz härliga produkter. Kanske har du aldrig testat dessa, då är dagen perfekt för dig eftersom du har möjlighet att pröva både Revolutionmaskinen och Squeeze-handtagen. För dig som redan kan mycket om QuicKutz - kom och sitt ned och skapa, få inspiration. Vi kommer bla att göra ett halsband.


Vi har under dagen massor av QuicKutz produkter till kanonpriser. Vad sägs om
Köp en Revolutionmaskin för 1.299:- och få en lång plattform och en border på köpet (värde 565:- - 605:-)

                        

Squeezehandtag (rosa eller svarta) 499:- (ord.pris 695:-)

                             

                                


Mer fina erbjudanden kommer att finnas. Gäller så långt lagret räcker!


Butiken är även laddad med MASSOR av nyheter. Titta på http://www.arkivetdesign.se/ under Nyheter. Idag packade vi bla upp Maya Roads underbara produkter.


Du har väl inte missat att det är Stämpel & Scrapmässa den 6-7 september här i Göteborg. Läs mer om den här http://www.stampelochscrapmassan.se/ 


Vi kommer även under lördagen den 30:e augusti att lotta ut fribiljetter till denna mässa. 

Mycket välkomna!!

Inspirationsblad 19 augusti

Och detta är det sista inspirationsbladet som vi har inom tävlingsdelen. Fler inspirationsblad kommer säkerligen att visas upp här under hösten men de kommer då inte vara kopplade till tävlingsdelen.

Så här går tävlingen till:

Från den 23 maj till idag den 19 augusti har vi varje tisdag och fredag lagt ut ett inspirationsblad här i bloggen där en person i vårt DesignTeam tolkat en bild. Bilderna fick vi på CHA-mässan i Los Angeles 2007.

Tisdagar var det en kortmakare som tolkade och på fredagar var det en scrappare som tolkade.

Du har själv möjlighet att vara med och fritt tolka en eller flera bilder, skicka in den per mail, foto eller scannad, till oss så kommer vi i mitten av september att dra några lyckliga vinnare som kommer att få fina vinster från oss (bla ett QK-alfabet).  Sista dag att skicka in din tolkning är den 7 september.

Du får vara med och tolka hur många blad som helst. Ju fler dagar du är med och tävlar, desto större chans att vinna:)

Vi kommer även att lägga ut några av de tävlandes LO + kort i bloggen.

Och här kommer då tävlingens sista inspirationsblad som Marie har tolkat:Och så här blev Maries tolkning:Marie har använt sig av Sassafras clearstamps  Melt in Your Mouth. Många av dem har hon lagt ett tjockt lager med 3D-lack på så de är alldeles glassiga och goá´! Måste ses i verkligheten!

Tusen tack Marie!

Inspirationsblad 15 augusti

Mitten av augusti redan. Vart tog sommaren vägen?
Jag hade sett framför mig augusti med härliga kvällar i trädgården på kvällen efter jobbet. Nu istället så gäller det att hålla i paraplyet så man inte blåser iväg. Regn och blåst från alla håll och kanter. Ja, ja, halva augusti är kvar!

Igår satt vi istället kvar i butiken till sena kvällen och pysslade. Inte dumt alls!

Inspirationsbladet för idag är det Anna, AMA, som har tolkat. Det var väl något att suga på eftersom Anna inte är någon scarppare utan kortmakare (och allskapare). Men med nedan tolkning kan hon nog klassas in som scrappare nu också!
Nedan bild är det som har tolkats:Och så här tolkade Anna den:Det är en doptavla på canvas (duk på ram) som Anna har färglagt med crackle paint "Vintage photo". Hon har sedan duttat akrylfärg med bubbleplast för att få de där oregelbundna cirklarna i bakgrunden.
Swirlen är stämplad med akrylfärg, bokstäverna är stansade med QK Moxie.
Fotot är ruffat med Edge scraper, en trasig tumstock som dekroration.

Perfekt gåva att ge till någon vän som precis fått barn!


Inspirationskort 12 augusti

Idag är det tisdag och då är det ett kort som ska visas i tolkningen och idag är det Petras tur att tolka nedan bild:
Och så här härlig blev Petras tolkning. Man blir ju bara så glad när man ser fotot på Liam - han är helt överlycklig!!Petra har använt sig av: Kort - Curious metallic, ice gold. Mönstrat papper - Rusty Pickles popstar som hon har färglagt med sina favvopennor Promarker (som nu för övrigt även är mina favoriter). Hon har dekorerat kortet med brads, chopboardstjärnor och punchinella.

Löööööövligt Petra!
Nyhetsbrev 11 augusti


arkivetlogoVilket underbart jobb jag har!
Mitt under semestern så hade jag den härliga förmånen att än en gång få besöka CHA mässan i Chicago. Jag kan säga att det var svårt att hålla sig till budget denna gång. Såååååå mycket fina saker som kommer under hösten. Tänk om man kunde ta in allt.........


Mycket fina saker beställde jag och lite har redan kommit in i butiken men mycket, mycket mer är på väg in. Läs mer om detta under fliken CHA nyheter på väg in på webben www.arkivetdesign.se


Ni har väl inte undgått att se de nya alfabeten från QuicKutz som är på en enda 4x8 platta. Kanonpriser!

                    

Mycket fint från Jenni Bowlin har också anlänt!

           

Alla höstens kurser är nu färdigspikade och finns under fliken kurser på hemsidan www.arkivetdesign.se  Vi har fler nya kursledare och dessa kommer inom kort att presenteras på sidan.

Lördagen den 30 augusti kl 10-15 har vi en skapardag på Arkivet då vi inriktar oss på QuicKutz underbara produkter! Vi kommer att ha massor av erbjudanden i butiken och du har möjlighet att sitta ned och göra bl.a. ett fint halsband med hjälp av QuicKutzprodukter.                  Det du gör tar du med dig hem - kostnadsfritt!

Du vet väl att vi har FRAKTFRITT i webbutiken mellan den 2-18 augusti!

Hoppas att vi syns någon gång under hösten!


Från oss alla på Arkivet Papper & Design


Inspirationsblad 8 augusti

080808
Ja det är inte ofta det funkar, perfekt datum för bröllop! Lätt för maken att komma ihåg!
Men det är inte det som ska visas idag, utan inspireras av denna bilden:

Jag [Malin H] fick äran även denna fredagen!
Inte alltid så lätt att ändra från ett kort till en Lo.
Jag inspirerades av själva upplägget av kortet, resultatet ser ni här:

Lite blek blev den i scanningen, är mycket finare IRL.
Ser ni typsnittet! Fint va!?
Det är ett av sommarens nyheter från QK! Chemistry- gillar det massor!
Även QK- border Flourish samt den fina fjärilen till "revvan" är med!
På återseende

Inspirationsblad 5 augusti

Helt hastigt och lustigt så känns det som om sommaren tog slut!?!?!?!

Igår hade vi riktigt "Göteborgväder" dvs det regnade uppifrån, nerifrån, från vänster, från höger. Det var bara att hålla sig inne.  I butiken var det helt galet mycket folk. Och det är väl så att direkt när det blir lite pysselväder så riktigt kliar det i fingrarna. Jag känner det själv. Ska sätta av några timmar denna vecka för att skapa, använda mig av nya produkter som kommit in i butiken.

Du vet väl att vi fram till den 18 augusti har FRAKTFRITT när du handlar i webbutiken! Vi har även uppdaterat sidan med vilka varor som beställdes på CHA mässan och när de beräknas komma in.

Den 30 augusti smäller det: Vi kommer att ha en aktivitetsdag i butiken där vi kommer att ha massor av roliga aktiviteter. Mer info kommer på bloggen och i vårat nyhetsbrev.

Du vet väl att vi har en sommartävling här i bloggen! Alla de inspirationsblad som vi har bloggat under tisdagar och fredagar har du själv möjlighet att vara med och tävla om. Tolka valfri/valfria blad, skicka in dem till oss per mail och du deltar då i denna tävling där fina priser utlovas (kanske ett och annat nytt alfabet från QuicKutz:))

Idag är det tisdag och så klart så har vi en härlig tolkning att visa. Idag är det Malin I som tolkar. Nedan ser du inspiratonsbladet och under detta Malins tolkning. Och här kommer Malins tolkning:Malin skriver: Jag inspirerades av stilen ("gammalt") och av hur LO.n var upplagd

Malin har skrivit och stämplar på redan mönstrat papper. Hon har använt sig av två olika Bazzill papper, mönstrat papper Manhattan (Autumn leaves).
Stämplar från Heidi grace A little bir´s tale. Chalkat och slitit kanterna för gammalt intryck. Dymo, text och blommor.

Tusen tack för detta fina kort!


Inspirationsblad 1 augusti

Då var det dags för augusti att träda in, året absolut varmaste vecka har passerat.
En del har semester, andra jobbar! Här är i alla fall veckans [scrap-] inspirationsblad:

Scrap- tolkning gjord av Malin H:

Så här i sommaren känns det konstigt med ett vintrigt foto....men jag älskar bilden
av min dotters frusna kinder!

Ses igen snart!