Inspirationsblad 27 juni

Tävlingen och inspirationen pågår för fullt. Idag är det Karolines tur att tolka nedan bild:Och så här tolkar hon den:

Karoline har använt sig av Prima Marketing papper IOD Caliope Collection. Vilken även finns på rea just nu i butiken, endast 4,50:-/st
Cirklarna/tankebubblorna är gjorde av Prima papper, bazzill, Punchinella. Hon har även skrivit ut ord på OH-papper som är fäst på några av bubblorna.
Porträttet av Cariline är printat på OH.

Ser en helt ny trend skapas här av denna LO!!

Är det många tankar som snurrar i huvet på dig nu, Karoline:)

Inspirationsblad 24 juni

Under hela sommaren så visar vi inspirationsblad. På tisdagar så tolkar våra kort-DT tjejer och på fredagar så tolkar våra scrap-DT tjejer bladet. DU själv har möjlighet att vara med och tävla. Fina priser lottas ut i slutet av sommaren. Skicka bara in ditt bidrag, foto eller scannat, till info@arkivetdesign.se

Du har möjlighet att när som helst skicka in ditt bidrag. Vinnarna drar vi inte förrän i slutet av sommaren. Så är det så att du precis nu fick en kanonidé till bilden i början av juni så är det bara att skicka in den.

Vi väntar med spänd förväntan på just DITT bidrag!

Idag så är det Paula som tolkar inspirationsbladet. Det betyder att det är ett kort som kommer att visas.

Så här ser dagens inpirationsblad ut:Och så här tolkade Paula bilden:Det laxfärgade har en transparant ruta, inspirerat av glaset i burken, en massa knappar (och blommor) var den inspirationen kom från är väl inte så svårt att gissa : ), ngr nålar som dekoration, och en Silhouette fågel och gren.

Soliga hälsningar från Arkivet

Midsommarafton 2008

Äntligen är den här - Midsommarafton. Och den är precis som vi känner igen - regn och blåst!

Varför kan man aldrig planera dagen utifrån hur den brukar se ut?

Nej då, min bild av midsommar är dansande barn som liksom lyfter över ängarna i dansen, solen står högt i skyn, alla samlas och har det trevligt (utomhus). Trevligt brukar man ju ha, fast kanske inte utomhus.
Tänker man efter så är ju vädret  precis som på julafton, regn och 15 grader. 

Ha en riktigt härlig midsommar var ni än är och vilket väder ni än har!Inspirationstävlingen tar en paus idag och återkommer på tisdag!

Inspirationsblad 17 juni

Vet inte om man får säga det men äntligen så har det blivit lite skaparväder ute:) Här får ni ett nytt inspirationsblad att tolka. Skicka gärna in din tolkning till oss info@arkivetdesign.se så är du med och tävlar. Några vinnare kommer att utses under september månad.

Så här ser dagens bild ut:Och det är Maries tur att tolka = tolkning med ett kort.


Marie har då tolkat mycket av rubriken på bladet "Simulate the look of rain with clear glaze on tissue paper" Alltså massor av 3d-lack på kortet:) samt även clear bokstäver och blomma. Nice!!!

Tack för denna gång och vi syns på midsommar igen!Inspirationsblad 13 juni

Fredagen den 13:e - inte alltid otursdag :-)
Stäng in er och skapa denna dag istället för att vara ute och kanske bli drabbad av någon olycka. Här kommer ett nytt inspirationsblad där Marit har tolkat bilden.Så här tolkades veckans scrap-skiss-utmaning denna gång av Marit:


Här ser ni detaljerna lättare, var för sig:Papper från Bazzill samt Heidi Grace, stämplat på oh-plast och klippt ut
(fjäril och blomma). Dymo, Thickers, gemstones m.m.

Så sätt igång! Inte har väl alla sommarlov :-)
Trevlig helg önskar Arkivet

10 juni och dags för ett nytt inspirationsblad

Eftersom det är tisdag idag så är det ett kort som kommer att tolkas. Och turen har nu gått till Malin I att tolka bilden.

None

Kortet är gjort med två papper ur Sassafras-kollektionen. Dessa är chalkade med svart. Blommor är gjorda i bazzill och sedan har Malin virat brodyrgarn runt dessa. Grön piprensare fasthäftad och texten är handskriven.Här är kortets baksida:


Och eftersom Malin var så generös och gjorde två kort så visar vi även detta:)


TACK Malin för dessa fina kort!!

ps. Ni  missar väl inte REAn som startar i butiken på torsdag kl 11.00 Då säljer vi även ut stämplar och sådant som vi använt på kurserna under våren.


Inspirationsblad 6 juni

Ursäkta att detta inlägg kommer en dag försent. Det beror på att bloggen flyttades igår så vi kom inte in på den. Men den som väntar på något gott.....................

Det här inspirationsbladet har Nancy fått utgå ifrån:

None

Och så här blev resultatet:


Papper från Sassafras: två från Roboticsserien och ett från Sunshine
lollipop  + ett färgat cardstock.
På ett av Sassafras baksida har Nancy har använt CB embossing(divine swirl).
Alla kanter är chalkade.

Dekorerat med: Silver och turkos punchinella, tråd, knappbrads, vit gelopenna, Text CB You´re Not The Boss Of Me

Hoppas ni fick massor av inspiration till att skicka in till vår sommartävling som pågår hela sommaren. Tävligen går ut på att ni själva tolkar bilderna och skickar in det per mail till info@arkivetdesign.se

Ha en härlig dag i sommarvärmen!

Inspirationsblad 3 juni

Och det är Petra som har fått den äran att göra detta. 

Detta är bilden som även ni kan vara med och tolka. Skicka in erat bidrag till oss per mail info@arkivetdesign.se

image335

image337
Och eftersom det är tisdag så är det ett kort som man gör när man tolkar. Petra har använt sig av bazzill papper som bas och Autumn leaves, Iris papper ovan.
Solstämpel från Arkivet är stämplad med VersaMark och Clearpulver, glassar är stämplade och färglagda med akvarallpennor, urklippta och fäst med 3D-kuddar + lite 3D-lack på glassen.
Sommartider är utstansat med det nya alfabetet Chopstick.

Blir man inte sugen på glass så säg!


Nya stämpelmotiv från Arkivet

Juni månad är redan här.
Premiärdoppet är gjort, axlarna är brända, grillning varje kväll. Är inte livet helt underbart!!! Och är kommer lite mer underbara saker:

image334
Här har Anna gjort ett Juni-blad som vi har i vår almanacka här på Arkivet.
Hon har använt sig av solen som är en ny stämpel, denna finner du under Nyheter v.21. Sedan är det badkillen som alltid är helt rätt på sommaren, denna finner du under Stämplar Arkivets omonterade/barn www.arkivetdesign
Punchinella är sedan använt som moln, hav osv. Visst blir man badsugen!


image332
Kossor på grönbete! Här har Lena stämplat kossorna med Arkivets nya stämpel som sedan är utklippt och fäst med 3D-kuddar. Bakgrunden är stämplad med Magnolia stämpeln. Alla stämplar finner ni under Nyheter v.23 i webbshopen www.arkivetdesign.se

Ha en härlig sommardag!