Rekordträffen - glöm inte av att anmäla dig!

 
Då var det dags igen!!!
 

Rekordträffen den 17 september 2011 kl. 10.00 – 21.00

Missa inte att delta i höstens största Scrap- och Stämpelträff. Förra året deltog nästan 170 personer och vi hade en fantastisk dag tillsammans. Under dagen kommer det att finnas möjlighet att delta i olika utmaningar och tävlingar om man vill. Vill man inte delta i dessa så sitter man bara och skapar under dagen och får tips och idéer från bordskamrater.

Under dagen kommer vi att försöka sätta två rekord och klarar vi rekord 2 så skickar vi in det till Guinness rekordbok. 
Rekord 1: Slå antalet deltagare från förra årets Rekordträff.
Rekord 2: Största (flest antal deltagare) Scrap- och stämpelträff i Sverige. Vi måste komma över 250 personer eftersom vi var det under år 2009  

Var ska vi vara?
Träffen hålls även i år i Hulebäcksgymnasiet i Mölnlycke som är en underbar mötesplats för att skapa och det ligger endast ca 12 km från Göteborgs centrum på väg mot Landvetter flygplats. 

Vi sitter främst i skolmatsalen samt i den långa fina ”gatan” som är inbyggd i gymnasiet och som ligger i direkt anslutning till skolmatsalen.  Matsalen är ljuddämpad så fast det är väldigt mycket folk i den så är det dämpat ljud och det är en mycket trivsam miljö som vi är i som genererar mycket skapandeJ

Vad kostar det?
Kostnaden för att delta är 175:- Eftersom vi vill att så många som möjligt ska kunna vara med har vi försökt att pressa priset till det yttersta.

 I priset ingår:

Kaffe/the och smörgås vid ankomst
Dricka/kaffe och lite godis på em.

Lunch ingår inte, men det finns ett flertal restauranger i Mölnlycke centrum. De flesta är i direkt anslutning till skolan: Sushi, thai, pizzerior, caféer, restaurang i biblioteket, korvmojja, Statoil med div grillsaker, Hemköp och Coop. I år finns det tyvärr endast begränsad möjlighet att värma mat i mikrougnar (vi har endast en på plats).

Hur tar du dig hit
Buss Grön Express eller buss 751 (hållplats Hulebäcksgymnasiet alt Mölnlycke station) Det tar ca 20 minuter. Gå gärna in på www.vasttrafik.se för att se tidtabellerna.
Tar man bilen så tar det ca 15 min från Göteborgs centrum. Parkering finns bakom skolan, vid centrum, ovanför Statoil.

Shopping?
Det kommer att finnas två butiker (ev. en tredje som ej är klar för tillfället) på plats: Arkivet och Vilda Stamps

Sova över?
Övernattningsmöjligheter finns på Wendelsberg som har både vandrarhem och hotell. Gångtid från Wendelsberg till Hulebäcksgymnasiet är ca 10 min. Läs mer på www.wendelsberg.se

Anmälan/Betalning/Information
Anmälan gör du till info@arkivetdesign.se senast den 31 augusti. Märk mailet Rekordträffen.

I samband med att du anmäler dig får du ett anmälningsnummer och även ett kontonummer till vilket du ska betala in avgiften. Din plats är säkrad först när inbetalning är gjord och i samband med detta får du en bekräftelse från oss.
Anmälan är bindande och vid avbokning betalas inte avgiften åter. Du kan alltid överlåta din plats till någon annan.

 Behöver du mer information kontakta Tarja på Arkivet tarja@arkivetdesign.se alt tfn 031-711 37 73

 

Kommentera inlägget här :