Göteborgsmässan den 31 mars - 1 april 2012

All info om mässan hittar du på http://goteborgsmassan.blogg.se


Stämpel och Scrapmässa den 31 mars - 1 april 2012!


För tredje gången slår Göteborgsmässan upp sina portar! Även denna gång håller vi till i det fantastiska Exercishuset som ligger mitt i centrala Göteborg!!!!

Detta är en mässa för dig som har Scrapbooking och kortmakeri som hobby!
Under dessa två dagar har du möjlighet att besöka utställare från hela landet som kommer att göra allt för att ge dig inspiration och göra allt för för att du ska få ett härligt mässbesök.

Du får under dessa dagar möjlighet att se vad för trender som är på gång, du får demo från de olika utställarna och säkerligen ett och annat erbjudande från de olika utställarna. Några av utställarna har varit på mässan i USA och har med sig det senaste bara för dig!
Denna mässa vänder sig till dig som är nyfiken på vad detta är för hobby, till  dig som är nybörjare och  till dig som har haft denna hobby länge. 

I år kommer vi även att ordna en scrapträff i samband med mässan. Mer info kommer inom kort! Vill du redan nu få information om träffen så kan du maila info@scraplyckan.se 


Plats: Exercishuset ligger mitt i centrala Göteborg, ett stenkast från Avenyn och med Hedens fotbollsplan, parkering (ca 1000 platser), bussterminal som närmsta granne

Öppettider: lördag 31 mars kl. 10 -17 söndag 1 april kl. 10 -15
Obs! Tar endast kontanter i entrén.

Entré: lördag 50:- söndag 30:-
Barn upp till 14 år går in gratis


Hoppas vi syns på  Exercishuset den 31 mars - 1 april 2012 då Göteborgsmässan hålls!


Arrangörer:

Arkivet papper & design

samt

Scraplyckan

Kommentera inlägget här :