Höst layouter

Har det skapats av Mikaela och Nancy, Helt otroligt snygga! Miakelas, se här bara:

Mikaelas favoritfärger dessutom, gör ju inte Lo´n mindre vacker precis!
Mikalea har bla använt- papper från GCD samt journaling från Jenni Bowlin.


Basic Greys härliga Ambrosia, ett härligt höstträd från Maya Road samt lite
egengjorda dokos! Supersnyggt Mikaela, tack!
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Nancy upphör nog aldrig att förvåna! Vilken utveckling!!!! Härlig stil på dessa:

Här har Nancy "bara" använt enfärgat Bazzill, ett härligt höst-band från
Maya Road, även här ett träd! Abigail och Beauty Queen samt flourish
border från QK.

Den här är min favorit! Textpappret är Jenni Bowlin, filt från Queen & Co.
pompom-band från Maya Road. Typsnittet är Chopsticks från QK. Samt nya
swirlarna från Autumnleaves.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Tack tjejer för er härliga höst- inspiration!
Ser fram emot en massa pyssel-timmar nu när hösten är här!

Arkivet har tävlat

Åh, så roligt vi har haft här i sommar. Vi beslöt oss för att delta i en tävling som Scraphouse tillsammans med QuicKutz anordnade. Själva tävlingen var indelad i tre deltävlingar som vi var tvungna att delta i. Den absolut roligaste tävligen var där vi fritt fick skapa något annorlunda med ENDAST produkter från QuicKutz, bazzill cardstock, lim, tråd och sax. Hur gjorde vi då?

Jag frågade självklart DT gänget om dom ville vara med. Många nappade på detta. Jag ville på något sätt knyta ihop familjen privat och på jobbet eftersom det är dessa två områden som tar all tid i livet. Då kom jag på att vi skulle bygga ett hus, ett höghus. Det är ju så inne nu inom scrapvärlden med höghus, familjen mm.

Start: Maken byggde boxar som DT hämtade upp. De fick sedan själva komma på hur de vill göra. Jag ville inte styra något här alls. Hemma så knåpade jag på min box och när jag gjorde det så ville ju självklart barnen vara med, sedan kom grannbarnen och helt plötsligt så hade dom gjort ett rum till tävlingen. Självklart skulle de vara med  - framtidens scrappare:)

När alla boxar var inredda och färdiga så kom monteringsjobbet. Hur ska vi få allt att stå pall? Maken fixade balkar av papper (såklart) som vi stadgade upp hela huset med.

Här ser ni resultatet. Hur stolt är man inte då? Det finns för beskådning i skyltfönstret på Lilla Kyrkogatan 3.
Therese/Therese23 skapade ett underbart badrum!


Hur underbart är inte detta japanska rum som Paula skapade då?


Lena gjorde ett sovrum som man bara vill gå och lägga sig i:)

Anna och Lena gjorde ett rum tillsammans där Lena gjorde ett sovrum som jag tänker sov i framöver.
Anna/AMA gjorde den kanonfina balkongen som jag tänker sitta på en härlig sensommarkväll:)


Jag själv skapade del av Arkivet.


Petra gjorde ett barnrum som bara är så underbart stökigt som ett barnrum kan va!


Och Nancy gjorde ett helläckert kök i rött. Tänk om man hade vågat i verkliga livet?Och Malin H gjorde ett skaparrum. Detta invaderar vi till nästa tävling! Inte alls Malins färger:)Och så var det kära barnens skapelse. Dom är så duktiga dom små liven!

Det var såååå roligt att få vara med på en sådan här grej. Att få skapa tillsammans med DT-gänget är tyvärr inte något som jag gör allt för ofta.

Tyvärr så gick inte först vinsten till oss då de räknade samman alla deltävlingar. Grattis Kortmakaren till första vinsten!

1000-tals kramar och ett stort TACK  till er härliga tjejer som var med och gjorde detta möjligt!

kram Tarja

Kursprogram

Nu har vi färdigställt ett underbart och mycket innehållsrikt kursprogram för hösten 2008.

Nytt för oss är att vi erbjuder er en Tomteverkstad. Detta är en kurs för dig som kanske mer vill sitta tillsammans med fler och skapa. Denna kurs är väldigt självgående och du behöver ha erfarenhet av att pyssla.

Fotokurs för scrappare erbjuder vi under två tillfällen då Mikaela "Whoopsie Daisy" http://mikaelarudhner.blogspot.com/ ger oss tips på hur man får till det där extra som gör att fotot blir kanonbra.

Våra Klubbkvällar brukar vara mycket uppskattade. Kvällarna är öppna för alla, det är bara att droppa in. Första klubbkvällen är den 25 september kl 17-20. Vi bjuder på något att dricka och tugga på. Kvällarna är kostnadsfria och det du gör under kvällen tar du med dig hem kostnadsfritt.

Altered scrapkurserna i våras blev snabbt fullbokade. Vi erbjuder därför fyra tillfällen till hösten då du kan skapa alternativt scrap. På en av kurserna gör vi en förvaring som både kan användas av kortmakare eller scrappare. Du kan ex förvara dina kort, recept eller foton.
Det är Paula som håller i kursen och här visar vi några bilder på hur fina dessa boxar kan bli.

Läs mer om våra kurser på http://www.arkivetdesign.se/ under fliken kurser eller kom in i butiken och hämta ett program.

Varmt välkomna!

Tusen tack!

till alla er som kom till vår monter i helgen och förgyllde den!!!

När man står mitt i packning inför mässa så frågar man sig själv: Varför gör jag detta? Alldeles för mycket jobb och alldeles, alldeles för lite sömn "bara" för en mässa? När sedan alla varor är på plats och dörrarna öppnas så kommer svaret på frågan: För det är VÄRLDENS roligaste jobb!!

Så ännu en gång TACK alla ni som kom till vår monter. Vi tycker att det är så himla kul att få träffa både nya och gamla kunder. Ett extra tack till alla er som är våra stamkunder i butiken till varadags också, det är ju extra roligt när även ni  handlar av oss på mässan fast ni har butiken runt hörnet till vardags:)

Tarja, Malin, Lena och Anna

Ännu mer Maya Road

Ja, som jag skrev igår så var Marit en levande fabrik i lördags när vi hade DT-träff och pyssel. Hon gjorde då de två keychain som visades igår, boken som vi visar idag och 2 st LO som vi visar på mässan till helgen. Tänk om man hade hennes anlag till att skapa................

Själva chipboardalbumen är från Maya Road sedan har Marit använt sig av Autumn Leaves clearstamps och massor av fina papper och dekorationer.Ja men hur fint är det inte då?? Väntar med spänning på Marits dekorerade cupcake-album från Maya Road. Vet ju att hon är kanonduktig på att göra tårtor:) Kom in i vår monter på mässan så får du se!Mer Maya Road

Här visar vi vad Marit skapade av och med Maya Road produkter. När hon väl satte igång så kunde hon inte sluta utan hon ville bara ha mer. Och det fick hon...........

Här har hon dekorerat Girls Keychain set och Zoo Keychain set. Marit har använt sig av papper, färgdynor, crackle pain, mm mm. Allt som kom i hennes väg satte hon dit:)

Visst är hon bara så himla duktig!!

Imorgon visar Marit oss sin familj där även Maya Road så klart är huvudpersonen.

Ha en härlig kväll!