Juli månadsskiss

Oj,oj, vad tiden rusar iväg för tillfället. Det är redan dags för en ny månadsskiss igen. Tyvärr har vi inga tolkningar att visa denna veckan men jag hoppas skissen ska inspirera i alla fall.

Det är fritt att tolka skissen som man vill. Det går bra att vända och vrida på den och också flytta elementen i förhållande till varanda. Det viktigaste är att man ska känna inspiration och att det ska vara roligt att skapa!! Det är fritt fram att skapa layouter, kort eller något annat utifrån skissen. Så låt nu idéerna spruta och visa oss ditt alster.

Skicka in en bild på ditt alster till info@arkivetdesign.se Glöm inte att förminska den! Bilden ska vara max 500 pixlar på bredden och vi vill ha den senast den 31/7. Vi kommer sedan att visa upp alla alster här i bloggen samt dra en vinnare som får ett paket med scrapprylar till ett värde av 200kr. Det är ok att visa upp sin tolkning i sin blogg efter att man skickat in den till oss.

I morgon presenterar vi bidragen fån juni och som vanligt en vinnare så kika in då igen.

Lycka till!

//Susanne

Kommentarer :

#1: Cina99

Mitt bidrag är mejlat och bloggat här:http://cina99.bloggplatsen.se/2011/07/18/5842168-psst-det-blev/Fortsatt trevlig sommar!

skriven
#2: Maria S

hallojsan!

Tyvärr funkar inte min mail att skicka med just nu, så jag lade upp mitt bidrag i bloggen!

http://miasunpysslar.blogg.se/2011/july/arkivets-manadstavling-mitt-bidrag.html

hoppas det är ok!!

KRamis Maria S

skriven
#3: KarinN

Då har jag mailat in mitt bidrag :)

skriven

Kommentera inlägget här :