Från helgens kurs

I helgen hade vi en trevlig kurs i Torslanda och min bloggning idag kommer att handla om några av de alster vi gjorde då.


Vi började med ett flaskkort som vi chalkade med distressen Walnut stain och dekorerade med retroblomman, band, hjärta och pearl maker. Stämplarna vi använt är Liten Tinglas "underbara stjärna" och texten "framtiden tillhör de som", även den från Liten Tingla.




Nästa kort är ett safflikort som är väldigt roligt att göra och som lätt blir väldigt fint. Stämplarna vi använt kommer från ett set från The greeting farm och Arkivet har många fina stämplar från dem inne nu!




Sist men inte minst vill jag visa er det här kortet, det sista vi gjorde innan Anna tog över med snygga Tim Holtz inspirerade alster, bland annat tagsen ni sett här i bloggen i fredags.





Det är ett vanligt 15x15 kort med ett stämplat motiv från Magnolia färglagt med två grå promarkerpennor. Vi har dekorerat hjärtana och prickarna på motivet med glossy accents för att få en upphöjt och glansig effekt och ytterligare liv i kortet. Blommorna är retrostämplar och bladen är utklippta från en bit dubbelvikt bazzill. Vi lämnade mitten på blommorna tomma för att man själv skulle kunna välja vad man ville dekorera dem med, exempelvis blingstenar eller stickles.
På baksidan har vi ytterligare ett motiv från magnolia och där är tanken att man kan skriva vem som gjort kortet eller nån liten hälsning eller så :)


// Therese L


Kommentera inlägget här :