Små sommarskatter

Vår sommar innehåller många små guldkorn. Vi älskar att vara hemma i vår trädgård och omgivningarna runt omkring. Barnen åker runt på cyklarna, hoppar studsmatta och äter det som trädgården bjuder på. Det har ändå sen i våras stått barn i bärbuskarna, trots att vinbären inte alls varit mogna. Här är det rabarbern som provsmakas med fantastiska grimaser.



Alla gröna och bruna papper är från MME. Det är fram och baksidor på olika papper. Det är alltid så roligt att jobba med papper från en serie som passar så perfekt ihop hur man än vänder och vrider på dem.

En av våra sommarskatter är vårt teaterbesök på en utomhusteater några mil bort. Det var en fantastisk föreställning och kvällen var underbar. Det har var den veckan det regnade i stort sett hela dagarna men just vår kväll var det uppehåll och solsken.



En layout utan mönstrat papper!! Jag har dekorerat cardstocken med band, snöre och en framsida av ett minialbum från Maya Road. Det är så fantastiskt fin med trädmönster på det första bladet. Jag valde att behålla det bart för färgen på chipboarden är precis samma som de väderslitna bräderna på teatern. Även snöret passade bra ihop med den rustika teatern. Titeln är gjord av stickers från Basic Grey och Making Memories.

Samla dina skatter på layouter av olika slag. Kom ihåg att uppskatta det lilla som finns i din närhet!

// Malena

Kommentera inlägget här :