Nyhetsbrev 21 november 2008


                       arkivetlogo




KLUBBKVÄLL TISDAG 25 NOVEMBER KL 17.00 - 20.00

Idag har jag besökt ett varuhus för att inhandla lite värmeljushållare. Detta kommer att bli ett av projekten som ni kommer att få göra på vår klubbkväll Tisdagen den 25 november kl 17-20.


Alla är varmt välkomna till denna kväll då vi som vanligt har "öppet hus" med massor av erbjudanden, roliga projekt som ni får göra kostnadsfritt, fika och bara träffa andra härliga människor.


Förra klubbkvällen var heeeelt galen!! Roligt med så mycket folk, ca 200 st, men tyvärr så hann inte alla med att göra de fina knäckaskarna som vi gjorde.Vi hann inte heller med några utlottningar den kvällen så detta kommer vi att kompensera nu på tisdag genom att dela ut extra många vinster:)


Ni som har varit och hälsat på i den fysiska butiken vet att det har kommit in massor av nya varor som tyvärr inte finns i webbutiken. I veckan har nya dies kommit in från QuicKutz. Dessa ska jag använda nu under helgen och vill man inte bara ha den söta ugglan:)



        

       


Fantastiskt fina papper från October Afternoon:


          


och massor, massor mer fint finns i butiken. Välkommen in!


Hos oss hittar du även en bok där du kan skriva din önskelista. Kanske lite hjälp åt tomten så han/hon vet vad som ska köpas.

Från oss alla till er alla -

Varmt välkomna på tisdag!



Kommentera inlägget här :