ScrapEvent och Nyhetsbrev

Först vill vi börja med att tacka alla er som hälsade på oss i butiken på ScrapEventet. Det är helt fantastiskt att få träffa så många positiva människor!!!

Arkivet höll i en grupputmaning på kvällen som bestod av att 6-8 personer skulle skapa något valfritt av det innehåll de fick av oss. Alla grupper fick samma material som bestod av bla: 4 albumblad, 1 clear, 2 kvist och 1 svart,
div mönstrade papper från Making Memorie, 2 cardstock, samt lite dekorationer. De fick sedan endast använda sig av detta samt sax, lim/tejp samt pennor av alla de slag. En hel timma fick dom sedan på sig att skapa:)

Herregud, såååååååå duktiga de var. Det tog inte många minuter förrän de första gänget satte igång. Någon annan grupp tog längre tid på sig att komma överens om vad som skulle skapas men sedan drog de igång och det med en himla fart.

Vinnarna var ett gäng glada danskar som hade skapat en affär i en tittask. Den var helt fantasktisk gjord. Det som bla gjorde att vi fastnade för just detta bidrag, bland alla de andra underbara, var att de hade massor av fantastiska detaljer som man kanske inte la märke till direkt utan som man såg ju mer man tittade på det.

Det vinnande bidraget- närbild
Ni förstår varför de vann!

vinnande bidraget
Och här är det glada gänget som vann

TUSEN TACK till er alla för att ni gjorde en sådan fantastisk insats denna kväll.

Tarja, Malin och Nancy

NYHETSBREV MAJ 2008


 Detta nyhetsbrev kommer helt ägnas åt den Nationella Scrapbookdagen som är nu på lördag den 3 maj 2008.


Visst är det helt fantastiskt att det finns en dag som är helt och hållet uppbokad åt oss:)


I butiken kommer vi att ha demo och make and take.

Demo: Vi visar olika sätt att färglägga dina stämplade motiv med. Detta är ju en hel djungel och nu kan du själv känna på olika sätt.

Make´n take: Sitt ned och gör ett projekt som du sedan får ta med dig hem gratis. Du kommer att få möjlighet att prova på ett av de fyra nya QuicKutz alfabeten som släpps denna dag.



Vi kommer att ha massor av erbjudanden i butiken och har öppet som vanligt mellan 11-15 och då står även fikat uppdukat.


Här kommer en liten försmak:

- Cuttlebug maskin 850:- (ord.pris 950:-)

- Rosa Squeeze-handtag 625:- (ord.pris 695:-)

- köp 10 st 9:- mönstrade papper för 75:-

- 10 cardstock 45:-

Nä, nu säger jag inte mer. Du får själv komma in och titta vad vi har för fler erbjudanden.


Vi har ju fått in MASSOR av nyheter:

- nya papper från Maja Design, Pysselgumman, GCD, Heidi Grace, Robins Nest, Kaiser och många många fler.

- Papper och produkter från Melissa Frances kom in idag.

- nytt från Maya Road, igen!

- nya stämplar från Inque, igen!

- fler Bind it All maskiner

.........och mycket, mycket mer


Gällande de nya QuicKutz alfabeten säger jag bara: passa på och köp dom nu. De är redan slut i USA och eftersom de endast släpps i ett visst antal så kan man alltså inte beställa fler. Vi hade den stora äran att få sälja dessa under ScrapEventet (en hel veckan innan resterande världen:- och de sålde som smör i solsken, dels för de är helt underbart ljuvliga och dels för att det är ett bra pris på dem, kostar endast 790:-/st


Maj månads erbjudande: På den Nationella Scrapbookdagen får du köpa 4 st stämpelset från Inque (39:-/st) men betalar endast för 3 st. Kom ihåg att säga till om detta i kassan! Erbjudandet är personligt.  


Hoppas vi syns på lördag!



Hälsningar


Tarja, Malin, Lena och Anna

Arkivet papper & design

http://www.arkivetdesign.se/

http://arkivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här :