Månadsskissen April

Hjälp vad månaderna rasar fram i väldig fart nu. Idag är det redan den 1 april! Hoppas ni inte blivit allt för lurade idag. :) Detta är i alla fall inget skämt. Här kommer en ny månadsskiss att inspireras av.

Det är fritt att tolka skissen som man vill. Det går bra att vända och vrida på den och också flytta elementen i förhållande till varanda. Det viktigaste är att man ska känna inspiration och att det ska vara roligt att skapa!! Det är fritt fram att skapa layouter, kort eller något annat utifrån skissen. Så låt nu idéerna spruta och visa oss ditt alster.

Skicka in en bild på ditt alster till info@arkivetdesign.se Glöm inte att förminska den! Bilden ska vara max 500 pixlar på bredden och vi vill ha den senast den 30/4. Vi kommer sedan att visa upp alla alster här i bloggen samt dra en vinnare som får ett paket med scrapprylar till ett värde av 200kr. Det är ok att visa upp sin tolkning i sin blogg efter att man skickat in den till oss.
Nedan kommer min tolkning av skissen som jag hoppas ska kunna sätta igång skaparlusten. :)
och en liten detaljbild för den nyfikne.... Klicka på bilden för att se den större.Och här är Therese tolkning av skissen.Nu hoppas vi som vanligt på att få se många fina tolkningar.

Bidragen till mars-skissen samt vinnaren presenteras här i bloggen på söndag så glöm inte att kika in då.

Lycka till!!

♥ Susanne

Kommentarer :

#1: Lotta

Vilken rolig skiss och fina tolkningar :) kraam

skriven

Kommentera inlägget här :