Swingin it med Sassafras

Jag fick mitt första DT kit från Arkivet härom veckan. Tack för förtroendet! Det var underbara papper från Sassafraslass.
Eftersom jag just nu har dille på rörliga kort började jag med 2 sånna.Detta pappret  heter Vintage yummy /blossomed. Här har jag skurit ut en liten fåra och monterat blomman på små mynt med 3D kuddar emellan så den kan rulla fram och tillbaka.Även det blommiga pappret sitter på 3D kuddar för att mynten skall kunna röra sig fritt. Sen har jag dekorerat med lite knappar på kanten.


Detta pappret heter Anthem /Sing loud. Det blev ett pop-up kort. Här har jag gjort en  ficka, där jag skurit ut en flik, som jag bigat på 3 ställen (så den viker sig snyggt och lätt) I ändan på fiken sitter det fast en tag kant i kant  när man drar i tagen åker fliken och motivet i mitten upp.Tänk på att bara fästa motivet i nedre delen. . Den fina ugglan är från Hero arts. 

    
Den roliga piano kanten på Anthem/sing loud inspirerade till detta kortet. Fågeln är från Hero arts och är målad med akvarell. Texten är från Quikutz och heter rollerskate.
Jag associerade vintage yummy /blossomed med sommaräng och kunde inte låta bli att göra ett retro kort..bilden är från en gammal kalender, blommorna är utskurna från sassafrass tags och satta på 3D kuddar.


Som den gottegris jag är och som en liten bonus blev det ett omslag till en tablett ask med. Fågeln var ju bara för söt. Passar fint på påskkort eller på en liten påskpresent med!

Det var all för denna gången !
Kram Caisa

Kommentarer :

#1: Therese

Superhärliga kort!!!

Kram

skriven
#2: nancy

Här var de massa fina och roliga kort.

Tack för tipsen ;)

kram

skriven

Kommentera inlägget här :