Kursprogram

Nu har vi färdigställt ett underbart och mycket innehållsrikt kursprogram för hösten 2008.

Nytt för oss är att vi erbjuder er en Tomteverkstad. Detta är en kurs för dig som kanske mer vill sitta tillsammans med fler och skapa. Denna kurs är väldigt självgående och du behöver ha erfarenhet av att pyssla.

Fotokurs för scrappare erbjuder vi under två tillfällen då Mikaela "Whoopsie Daisy" http://mikaelarudhner.blogspot.com/ ger oss tips på hur man får till det där extra som gör att fotot blir kanonbra.

Våra Klubbkvällar brukar vara mycket uppskattade. Kvällarna är öppna för alla, det är bara att droppa in. Första klubbkvällen är den 25 september kl 17-20. Vi bjuder på något att dricka och tugga på. Kvällarna är kostnadsfria och det du gör under kvällen tar du med dig hem kostnadsfritt.

Altered scrapkurserna i våras blev snabbt fullbokade. Vi erbjuder därför fyra tillfällen till hösten då du kan skapa alternativt scrap. På en av kurserna gör vi en förvaring som både kan användas av kortmakare eller scrappare. Du kan ex förvara dina kort, recept eller foton.
Det är Paula som håller i kursen och här visar vi några bilder på hur fina dessa boxar kan bli.

Läs mer om våra kurser på http://www.arkivetdesign.se/ under fliken kurser eller kom in i butiken och hämta ett program.

Varmt välkomna!

Kommentarer :

#1: Anonym

en sn ask vill jag lära mig att göra :D Kram tjejer

skriven

Kommentera inlägget här :