Inspirationsblad 5 augusti

Helt hastigt och lustigt så känns det som om sommaren tog slut!?!?!?!

Igår hade vi riktigt "Göteborgväder" dvs det regnade uppifrån, nerifrån, från vänster, från höger. Det var bara att hålla sig inne.  I butiken var det helt galet mycket folk. Och det är väl så att direkt när det blir lite pysselväder så riktigt kliar det i fingrarna. Jag känner det själv. Ska sätta av några timmar denna vecka för att skapa, använda mig av nya produkter som kommit in i butiken.

Du vet väl att vi fram till den 18 augusti har FRAKTFRITT när du handlar i webbutiken! Vi har även uppdaterat sidan med vilka varor som beställdes på CHA mässan och när de beräknas komma in.

Den 30 augusti smäller det: Vi kommer att ha en aktivitetsdag i butiken där vi kommer att ha massor av roliga aktiviteter. Mer info kommer på bloggen och i vårat nyhetsbrev.

Du vet väl att vi har en sommartävling här i bloggen! Alla de inspirationsblad som vi har bloggat under tisdagar och fredagar har du själv möjlighet att vara med och tävla om. Tolka valfri/valfria blad, skicka in dem till oss per mail och du deltar då i denna tävling där fina priser utlovas (kanske ett och annat nytt alfabet från QuicKutz:))

Idag är det tisdag och så klart så har vi en härlig tolkning att visa. Idag är det Malin I som tolkar. Nedan ser du inspiratonsbladet och under detta Malins tolkning. Och här kommer Malins tolkning:Malin skriver: Jag inspirerades av stilen ("gammalt") och av hur LO.n var upplagd

Malin har skrivit och stämplar på redan mönstrat papper. Hon har använt sig av två olika Bazzill papper, mönstrat papper Manhattan (Autumn leaves).
Stämplar från Heidi grace A little bir´s tale. Chalkat och slitit kanterna för gammalt intryck. Dymo, text och blommor.

Tusen tack för detta fina kort!


Kommentarer :

#1: Marcushedda

Really great site man!!

skriven

Kommentera inlägget här :