Inspirationsblad 19 augusti

Och detta är det sista inspirationsbladet som vi har inom tävlingsdelen. Fler inspirationsblad kommer säkerligen att visas upp här under hösten men de kommer då inte vara kopplade till tävlingsdelen.

Så här går tävlingen till:

Från den 23 maj till idag den 19 augusti har vi varje tisdag och fredag lagt ut ett inspirationsblad här i bloggen där en person i vårt DesignTeam tolkat en bild. Bilderna fick vi på CHA-mässan i Los Angeles 2007.

Tisdagar var det en kortmakare som tolkade och på fredagar var det en scrappare som tolkade.

Du har själv möjlighet att vara med och fritt tolka en eller flera bilder, skicka in den per mail, foto eller scannad, till oss så kommer vi i mitten av september att dra några lyckliga vinnare som kommer att få fina vinster från oss (bla ett QK-alfabet).  Sista dag att skicka in din tolkning är den 7 september.

Du får vara med och tolka hur många blad som helst. Ju fler dagar du är med och tävlar, desto större chans att vinna:)

Vi kommer även att lägga ut några av de tävlandes LO + kort i bloggen.

Och här kommer då tävlingens sista inspirationsblad som Marie har tolkat:Och så här blev Maries tolkning:Marie har använt sig av Sassafras clearstamps  Melt in Your Mouth. Många av dem har hon lagt ett tjockt lager med 3D-lack på så de är alldeles glassiga och goá´! Måste ses i verkligheten!

Tusen tack Marie!

Kommentarer :

#1: Therese

Om man är med och tävlar, får man då visa upp bidraget i sin blogg?

skriven
#2: Tarja

Det går jättebra att visa upp bidraget i din blogg fast du är med och tävlar. Hänvisa gärna till vår tävling då.Hälsningar Tarja

skriven
#3: Tarja

Det går jättebra att visa ditt bidrag i din blogg fast du är med och tävlar. Hänvisa gärna till vår tävling,Hälsningar

Tarja

skriven

Kommentera inlägget här :