Arkivet söker nya personer till DesignTeamet

Är du intresserad av att tillhöra Arkivets DT-gäng? Skicka då in din ansökan till oss senast den 25 januari.

Vad är vi då på jakt efter?

Vi vill att ni som är med oss kompletterar varandra och därför inte är alltför lika i er stil. Detta urval gör vi då självklart:)

Vad förväntas?

Ni kommer med jämna mellanrum (ca 1 gång per månad) att göra alster för oss där vi lämnat material och vi har även ibland önskemål om vad vi vill att ni gör. Ni ska även ca 1 gång per månad blogga i Arkivets blogg, en gång per termin ska ni med foto och instruktioner visa hur man gör någon speciell teknik, LO mm. Detta ska sedan visas i vår blogg.

Hur/när kommer ert material att användas?

Först och främst är det som inspiration både i butiken och på vår blogg. Vi kommer även att ha med oss material, som inspiration, när vi ska på mässor.

Hur länge är jag DT?

Under hela 2009.


Kortmakare

Här letar vi efter dig som tex är duktig på bröllopsinbjudningar, olika stämpeltekniker, andra tekniker.
Vi vill ha in totalt fyra kort av dig. Dessa kort ska vara av så stor variation som möjligt dvs. använd er gärna av olika teknikerna som finns ex. embossing, chalk, spotlight. 
Det är lika viktigt att vi får in enkla kort som mer genomarbetade eftersom våra kunder är allt ifrån nybörjare till mycket duktiga. Använd dig gärna av samma stämpel på 2-3 kort men använd dig då av olika tekniker.

Stämplarna som du ska använda ska vara från Arkivet, Penny Black eller Reprint.

Vi kommer att behålla korten i butiken för inspiration och kommer därför inte att skicka tillbaka de bidrag som kommer in.


Scrappare

Vi vill ha in tre layouter av dig; en valfri, en "galen" = lite annorlunda layout, och en som visar vem DU är. Layouterna, förutom den valfria, ska vara nygjorda.

Maila oss dina layouter och gärna något annat projekt som du gjort någon gång.


Har ni någon sida där ni har era alster publicerade så skicka gärna med den så har vi möjlighet att se på lite mer som ni skapat.


Sista ansökningsdag är 25 januari och du skickar, lämnar in i butiken eller mailar in dina bidrag till oss:

Arkivet, Lilla kyrkogatan 3, 411 15 Göteborg
eller info@arkivetdesign.se

Vi kommer sedan att meddela vilka vi valt ut i februari.

Kommentarer :

#1: Miss Goldie

Man kan alltså inte använda en LO som man gjort till nån annan tävling? Jag gjorde en galen LO igår till en utmaning och den skulle jag gärna ha skickat till er också :-)

skriven
#2: Therese

Om man skulle ta och söka.

skriven
#3: Tarja

Det går bra att använda en LO som du gjort till en annan tävling eftersom du får använda 1 st LO som inte är nygjord. Så det är bara att skicka in:)Tycker absolut att ni båda ska söka (om ni inte redan gjort det):)//Tarja

skriven

Kommentera inlägget här :