[Månadsbrev- oktober]

ARKIVET

PAPPER & DESIGN


Nyhetsbrev oktober 2007


Underbara höst!! Nu vill man inte göra annat än att pyssla. Mörkret faller på, regnet kommer uppifrån, underifrån, från sidan. Vad är då bättre än att sitta ner och börja planera julkorten!


För en vecka sedan så landade alla fina papper från Heidi Grace och Cloud 9. Det är så man tappar andan.......... Massor av papper med sammet, glitter,

Bilder på några ser du på här i bloggen!


På väg in i butiken är just nu:

-  Basic Greys och Making Memories nya serier, de borde landa här idag. Som vanligt så är ju Basic Greys papper helt ljuvliga!!

- I veckan så bör även Maya Roads leverans komma. Se mer om detta här http://www.mayaroad.com/new/newsite/index.html

- Stämplar från Inkadinkado är beställda så även de bör finnas här i butiken inom kort.

- Massor av fina papper och material är även beställt från USA och de skeppades iväg från USA i förra veckan så med lite tur landar även de här i veckan.

- Cuttlebug kommer förhoppningsvis hit i mitten av november.


Reprint hade en inspirationsdag för återförsäljare förra helgen. Det var så kul att få sitta ned en hel dag och bara skapa. Alla fina saker som vi gjorde ser du i butiken och några av dessa kommer jag att visa på kurserna som vi har här under hösten. 

Självklart så köpte jag med mig några lådor med julstämplar, pulver och mycket, mycket mer. Allt finns nu vackert upplockat i hyllorna.


Kurserna är i full gång. Många av dom är fullbokade så passa på redan nu att boka upp ett tillfälle. Det finns några platser kvar till vår kurs på onsdag. Läs mer om detta på vår hemsida under Kurser. Ett after work tillfällen har vi kvar i höst (tyvärr fullbokad men fler kommer i vår).

Den 8:e december kommer vi att ha en kurs i att scrappa en Canvas-duk + gör din egna almanacka.  Tid för Canvas duk är kl. 15-17 och Almanacka kl. 17.30 - 19.30 Pris 295:- /kurs eller 500:- för båda. Allt material (canvasduk, almanacka, papper, dekorationer) ingår i kurserna.


Ska du på Scrappeningen till helgen så hittar du oss där som butik. Maila gärna mig om det är något speciellt du vill att vi tar med.   


Hälsningar

Tarja, Petra och Malin

Arkivet papper & design

http://www.arkivetdesign.se/

Kommentera inlägget här :