[Tack 2007.....välkommen 2008!]


                                              image149
Vi tackar våra duktiga gäst designers
som varit hos oss under hösten och som gjort så många fina alster som vi har visat upp i butiken och på vår blogg. Lisa A, Lisa A, Marie, Therese, Evelina, Paula; kom gärna in i butiken när ni har vägarna förbi för där väntar en liten tackgåva till er!

Alltså ett stort TACK till Lisa A, Lisa A (ja det stämmerJ), Marie, Therese, Evelina. Jag vill även passa på att tacka Paula för allt fint hon gjort under hösten. Paula kommer att stanna kvar som DT åt Arkivet även framöver. Hon är även den person som ritar många av Arkivets fina motiv.


Med anledning av att vi tackar av så söker vi nu nya scrappare och kortmakare till DesignTeamet för Arkivet.


Vad är vi då på jakt efter?

Vi vill att ni som är med oss kompletterar varandra och därför inte är alltför lika i er stil.

Vad förväntas av mig?

Ni kommer med jämna mellanrum att göra alster för oss där vi lämnat material och vi har även ibland önskemål om vad vi vill att ni gör.

Hur/när kommer ert material att användas?

Först och främst är det som inspiration vi använder materialet, både i butiken och på vår blogg. Vi kommer även att ha med oss material, som inspiration, när vi ska på mässor.

Hur länge är jag DT?

Först och främst fram till sommaren men det kan även komma att förlängas hela år 2008 ut. Detta pratar vi om längre fram när sommaren närmar sig.


Kortmakare

Vi vill ha in totalt fem kort av dig. Dessa kort ska vara av så stor variation som möjligt dvs. använd er gärna av olika teknikerna som finns ex. embossing, chalk, spotlight.

Det är lika viktigt att vi får in enkla kort som mer genomarbetade eftersom våra kunder är allt ifrån nybörjare till mycket duktiga. Vi ser därför att du lämnar in allt från enkla till mer genomarbetade kort. Använd dig gärna av samma stämpel på 2-3 kort men använd dig då av olika tekniker.

Stämplarna som du ska använda ska vara från Arkivet, Penny Black eller Reprint.

Vi kommer att behålla korten i butiken för inspiration och kommer därför inte att skicka tillbaka de bidrag som kommer in.


Scrappare

Vi vill ha in tre layouter av dig; en valfri, en "galen" = lite annorlunda layout, och en som visar vem DU är. Layouterna, förutom den valfria, ska vara nygjorda.

Maila oss dina layouter och gärna något annat projekt som du gjort någon gång.


Har ni någon sida där ni har era alster publicerade så skicka gärna med den så har vi möjlighet att se på lite mer som ni skapat.


Sista ansökningsdag är 18 januari och du skickar, lämnar in i butiken eller mailar in dina bidrag till oss:

Arkivet, Lilla kyrkogatan 3, 411 15 Göteborg
eller info@arkivetdesign.se

Vi kommer sedan att meddela vilka vi valt ut i slutet av januari.


Vi väntar med spänd förväntan på alla fina bidrag som vi hoppas kommer in!

Gott nytt år önskar
Tarja, Petra och Malin

Kommentarer :

#1: Torkel

Very Good Directory !!! Keep It Up.

skriven

Kommentera inlägget här :