[Välkommen hit!]

Hej och välkommen till Arkivets blogg! Här kommer vi att visa upp och berätta om designteamets skapelser, berätta om nyheter som är på väg och har anlänt till butiken! Vi kommer också att informera om  våra tillställningar i och utanför butiken, så som After Work, kurser, mässor och andra "happenings". Är det något du saknar i butikens sortiment? I så fall kan du ta kontakt med oss via mail, info@arkivetdesign.se.  
Butiken ligger på Lilla Kyrkogatan 3 [precis vid Domkyrkan] i Göteborg, drivs och ägs av Tarja Janzén, som tog över i juni -06. Tarja träffar du oftast i butiken, hon har även en del kurser i kortmakeri!
I butiken hittar du även Petra Berg som oftast arbetar onsdagar och torsdagar. Petra är ansvarig för kortmakarnas designteam. Petra håller även i många av kortkurserna.
I butikens sortiment hittar du även mycket scrapbooking produkter, det är ju en hobby som bara blir större och större! Malin Helier ansvarar för scrapparnas designteam, håller kurserna i scrapbooking. Du träffar även henne i butiken på måndagar och onsdagar.

Detta var en kort beskrivning av oss som jobbar på Arkivet!
Vi har precis haft det roliga uppdraget att utse hösten och vinterns DT, i både kort och scrap.
Vi vill meddela dom innan vi lägger ut informationen här! Men kommer i de närmasta dagarna, så kika gärna in här då och då!

Vill till sist berätta om vår After Work som anordnas fredagen den 31 augusti, än finns det några platser kvar! Mer info finns här. Anmäler dig gör du i butiken, på telefon eller via mail.

Fortfarande är det väl lite av sommaren kvar, passa på att ta många foton inför kommande långa höst och vinter pysselkvällar!
På återseende!
Tarja, Petra och Malin

Kommentera inlägget här :